Kersepitje

Een hartverwarmende traditie:

Vroeger werden de kersenpitten gereinigd, gedroogd en in zakjes gestopt. Die legde men overdag op de tegelkachel zodat daarna de huisgenoten een hele avond van de heerlijke warmte konden genieten. Inatura leerde het van een Zwitserse oma en blies de bijna vergeten traditie nieuw leven in.

Ontdek hoe goed Kersepitje doet

Kersepitje geeft urenlang zalige warmte aan het lichaam, precies op die plaats waar dat het hardst nodig is. En warmte schenkt vreugde. Haal daarom Kersepitje in huis.

Weldadige warmte

Als Kersepitje enkele minuten in de micorgolfoven (magnetron) heeft gelegen straalt het urenlang een knusse warmte uit. Kersepitje verlost u van koude voeten. Leg het kussentje in de nek als u wat gespannen bent, op de buik om krampen te verlichten. Ideaal om baby's wiegje op te warmen. Op 101 manieren zal Kersepitje vreugde schenken.

Makkelijk en veilig

Kersepitje neemt onmiddellijk de vorm van het lichaam aan. Het kan niet uitlopen en wordt nooit kouder dan de eigen lichaamstemperatuur. Er zijn drie uitvoeringen: een universeel model voor de voeten (Classic), een model dat soepel rond de nek past (Cervico) en een klein model voor baby's bedje (Picolo). Het kussentje kan steeds opnieuw gebruikt worden. Om het te reinigen mag het met pitjes en al in de wasmachine.

Puur natuur

Een stevig katoenen zakje met een fijn design, uitgezochte kersenpitten die speciaal gereinigd en zorgvuldig gedroogd werden... kan het simpeler? Zo eenvoudig en toch geeft Kersepitje urenlang een zalige warmte. Echt een wonder der natuur.

Hebt u Kersepitje al in huis?

Kersepitje is een commerciële aanrader. Begin jaren '90 kwamen we met een eerste kleinschalige "oogst" op de markt. Vandaag vergt de productie van Kersepitje meer dan 300 ton van de beste kersenpitten. Dat is het overgrote deel van de hele Beneluxvoorraad van één jaar! Kersepitje kon direct op heel wat mond-aan-mondreclame rekenen en ook de kranten schreven uitvoerig over het knusse kussentje.

Binnen de kinesitherapie

Kersepitje begon zijn blitscarrière in de kinesitherapie (fysiotherapie). Omdat het zich uitstekend leent om lokaal warmte aan het lichaam toe te dienen, is het een gegeerd alternatief voor paraffine en hotpack. Heel wat patiënten die het gebruikt hebben, vragen spontaan of ze Kersepitje kunnen kopen.

Thuis in het beautysalon

Ook in de lichaams-, gelaats- en voetverzorging is het Kersepitje een succesnummer. Het kussentje voelt aangenaam aan, de warmte werkt zeer ontspannend en verhoogt de kwaliteit van de behandeling.

Foto Omschrijving Prijs
KERSEPITJE classic KERSEPITJE classic € 16,50
KERSEPITJE cervico KERSEPITJE cervico € 16,50
KERSEPITJE picolo KERSEPITJE picolo € 11,95
KERSEPITJE Pitou KERSEPITJE Pitou € 3,90
KERSEPITJE jumbo KERSEPITJE jumbo € 24,95
KERSEPITJE Lumbo KERSEPITJE Lumbo € 27,30
KERSEPITJE dorso KERSEPITJE dorso € 29,95